Біляші з начинкою з м’яса і картоплі виходять особливо смачними та поживними. Просто дивовижне поєднання, вони дуже швидко зникають з тарілки! Такого ласощі багато не буває!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 350 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 10 гр.
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Сухі дріжджі – 15 гр.
- Цукор-пісок – 20 гр.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати біляші з м’ясом і картоплею на сковороді, молоко ставимо на вогонь і нагріваємо до 40 градусів. Розмішуємо в ньому дріжджі, цукровий пісок і сіль.
Тепер просіваємо борошно через ситечко.
Додаємо борошно і яйце в молоко, замішуємо тісто. Накриваємо його рушником і ставимо в тепло на 60 хв.
Картоплю чистимо і дрібно ріжемо ножем на квадратики.
у фарш Додаємо картоплю, солі і перчимо за смаком.
З готового тіста робимо кілька коржів. Всередину кладемо начинку і загортаємо краю, утворюючи бортики.
Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо біляші з обох боків до рум’яного стану.
Приємного апетиту!
Беляши Біляші з м'ясом Біляші з м'ясом і картоплею Біляші з м'ясом смажені на сковороді Біляші з начинкою з фарша Татарські біляші з м'ясом