Завдяки сучасним хлібопічок від Панасонік в домашніх умовах можна спекти пишний білих хліб. Скоринка на хлібі приємно хрумтить, він довго не засихає і його смак не псується.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 400 гр.
- Сухі дріжджі – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Вода – 300 мл
- Масло вершкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати білий хліб в хлібопічці Панасонік в домашніх умовах просто! У ємність для випічки хліба всипте сухі дріжджі.
Далі просійте борошно і всипте її в чашу.
Додайте сіль.
Потім відміряйте і влийте необхідну кількість води.
Покладіть в чашу столову ложку вершкового масла.
Закрийте кришку хлібопічки, встановіть програму «08» і натисніть кнопку «Старт».
Кришку хлібопічки можна відкривати тільки під час замісу тіста, потім її слід тримати закритою. Через 6 годин білий хліб буде готовий. Гарячий хліб вийміть з форми і охолодіть на решітці.
Приємного апетиту!
Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці Панасонік Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці