Бісквіт з заварним кремом – чудовий привід зібрати всю родину за одним столом. Для приготування цього десерту вам не буде потрібно занадто багато часу. Крім того, всі необхідні інгредієнти з легкістю можна знайти в засіках у будь-якої господині.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 260 гр.
- Яйце – 8 шт.
- Цукор-пісок – 300 гр.
- Розпушувач тіста – 10 гр.
- Молоко коров’яче – 0.5 л.
- Манго або Ківі – 2 шт.
Процес приготування:
Як приготувати бісквіт з заварним кремом? Для початку необхідно відокремити білки від жовтків. В окремій ємності збиваємо білки, сполучені до 150 грамами цукру, до тих пір, поки не утворюється щільна трансформується в піно подібну маса.
В іншій мисці ретельно збиваємо жовтки.
Далі необхідно з’єднати вміст обох мисок. Потім додаємо в отриману масу просіяне борошно, а також розпушувач тіста. Все акуратно перемішуємо у напрямку знизу вгору.
Форму, в якій будемо випікати бісквіт, змащуємо рослинним маслом, зверху присипаємо борошном або манною крупою для того, щоб тісто добре відокремлювалося від форми. Виливаємо тісто у форму.
Відправляємо бісквіт в розігрітий до ста шістдесяти градусів духовку. Випікаємо близько сорока хвилин.
Тим часом приготуємо крем. Для цього необхідно вилити в каструлю молоко, поєднане з цукром, постійно помішувати масу до повного розчинення цукру. В окремій ємності необхідно з’єднати два яйця і шістдесят грамів борошна, все ретельно перемішавши. ½ Частина розігрітого молока з’єднайте з яєчно-борошняної сумішшю, все перемішуємо. Потім отриману масу слід вилити назад в каструлю. Все варимо до тих пір, поки маса не загусне. Очищені від шкірки фрукти натираємо на тертці і з’єднуємо з готовим кремом.
Готовий бісквіт розрізаємо навпіл, промазуємо кремом кожен корж викладаємо їх один на одного. Потім наносимо крем зверху бісквіта і по краях. Перед подачею відправте десерт для просочення на кілька годин у прохолодне місце.
Бісквіт Бісквіт в духовці класичний Бісквіт на молоці в духовці Вологий бісквіт класичний Бісквіт