Рецепт бісквіта для домашнього десерту без міксера і духовки – це цілком здійсненне завдання. Вам знадобиться мінімальний набір продуктів та мікрохвильова піч.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 1 шт.
  • Крохмаль картопляний – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 5 ст. л.
  • Какао-порошок – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати бісквіт в мікрохвильовці просто! Змішайте яйце і цукор.

Додайте какао, борошно, крохмаль і розпушувач.

Влийте половину молока, потім додайте соняшникову олію і молоко, що залишилося, після додавання кожного інгредієнта перемішуйте тісто.

Підберіть таку форму для випічки, щоб тісто заповнювало його на 1/3. Застеліть форму харчовою плівкою, викладіть в неї тісто.

Поставте форму в мікрохвильовку, включіть її на всю потужність. При потужності 700 Вт, буде достатньо 5 хвилин при 1000 Вт – 3 хвилини. Після звукового сигналу не діставайте бісквіт ще 4-5 хвилин. Готовий бісквіт виходить дуже соковитим, його можна є просто так чи використовувати як основу для тортів.

Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт з рослинною маслом Бісквіт на молоці