Рецепт бісквіта, приготованого з восьми яєць, по праву називають ідеальним. Популярну випічку зручно використовувати для тортів та інших десертів. Також ласощі можна подавати до чаю.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 8 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Масло – для змазування
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування бісквіта на 8 яєць? Яйця збиваємо міксером до утворення пишної білої піни.
Поступово всипаємо цукор в пишну яєчну масу. Продовжуємо працювати міксером до повного розчинення сухого інгредієнта.
Просіваємо борошно.
Тепер уже перемішуємо тісто ложкою. Робимо це акуратно, знизу вгору. Продовжуємо руху, поки тісто не стане однорідним і повітряним.
Форму для випікання змащуємо вершковим маслом.
Дно можна злегка посипати цукром. Це не дасть бісквіту підгоріти.
Вливаємо тісто і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів.
Бісквіту даємо трохи охолонути і викладаємо в плоску тарілку. Випічка готова!
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний Бісквіт з вершковим маслом Масляний бісквіт