Рецепт бісквіта, приготованого з восьми яєць, по праву називають ідеальним. Популярну випічку зручно використовувати для тортів та інших десертів. Також ласощі можна подавати до чаю.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 8 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Масло – для змазування

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування бісквіта на 8 яєць? Яйця збиваємо міксером до утворення пишної білої піни.

Поступово всипаємо цукор в пишну яєчну масу. Продовжуємо працювати міксером до повного розчинення сухого інгредієнта.

Просіваємо борошно.

Тепер уже перемішуємо тісто ложкою. Робимо це акуратно, знизу вгору. Продовжуємо руху, поки тісто не стане однорідним і повітряним.

Форму для випікання змащуємо вершковим маслом.

Дно можна злегка посипати цукром. Це не дасть бісквіту підгоріти.

Вливаємо тісто і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів.

Бісквіту даємо трохи охолонути і викладаємо в плоску тарілку. Випічка готова!

Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний Бісквіт з вершковим маслом Масляний бісквіт