Бісквіт з крохмалем не вимагає використання розпушувача для тіста і поділу яєць. Він завжди виходить пишним і ніжним. У тісто додаємо мак або кокосову стружку, тоді бісквіт придбає новий цікавий смак.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Крохмаль картопляний – 60 гр.
  • Борошно пшеничне – 120 гр.
  • Яйце – 6 шт.
  • Цукор-пісок – 180 гр.
  • Масло вершкове – 10 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування бісквіта на 6 яєць з крохмалем? У суху миску вбийте яйця, всипте до них цукор.

Збийте ці компоненти міксером на високій швидкості. У вас повинна вийти світла пишна маса.

В окремій мисці змішайте борошно і крохмаль, просійте цю суміш, можна це зробити відразу в яєчну масу.

Акуратними рухами замісіть тісто. Тісто повинно залишатися повітряним.

На дно форми для випічки покладіть пекарську папір, бортики змастіть маслом.

Тісто викладіть у форму.

прогрійте Духовку до 180 градусів і випікайте в ній бісквіт 30-35 хвилин.

Дайте бісквіту охолонути у формі, потім дістаньте його і подавайте до чаю або використовувати в приготуванні більш складних десертів.

Приємного апетиту!

Бісквіт в духовці Бісквіт з вершковим маслом класичний Бісквіт Масляний бісквіт