Якщо в будинку виявився зайвий пакет киселю або просто хочеться здивувати сім’ю чимось незвичайним, можна приготувати дуже смачний бісквіт з киселю. Це оригінальне ласощі обов’язково порадує вас і ваших домочадців своїм приголомшливим смаком, ніжністю і легкістю.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кисіль – 250 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сода харчова – 1 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування бісквіту з киселю? Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Візьмемо 3 різних киселя за 80 грам, але можна брати і один.

Розсипаємо різнокольорові киселі за різними глибоких мисках.

До кожного киселю додаємо яйце.

Ретельно перемішуємо маси в кожній ємності.

Додаємо в кожну миску по 1/3 чайної ложки соди, перемішуємо до утворення бульбашок.

До сумішей додаємо по 1 столовій ложці борошна, ретельно перемішуємо кожну.

Форму для випікання застеляємо пергаментом, виливаємо спочатку одну масу, на неї – іншу.

В середину виливаємо тісто з останньої третьої ємності.

Бісквіт з киселю випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин до готовності, яку перевіряємо за допомогою зубочистки. Різнобарвний приголомшливо смачний і красивий бісквіт готовий до подачі на стіл. Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний класичний Бісквіт