Бісквіт на гарячому молоці або американський бісквіт виходить дуже повітряним і вологим, його навіть можна їсти, не змащуючи кремом. Така випічка відмінно підійде до чаю.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Цукор-пісок – 165 гр.
- Борошно пшеничне – 165 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Молоко коров’яче – 120 мл
- Масло вершкове – 60 гр.
- Розпушувач тіста – 6 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Ванілін – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати бісквіт на гарячому молоці? Молоко влийте в каструлю, додайте до нього нарізане невеликими кубиками вершкове масло, підігрійте на повільному вогні, поки масло повністю не розтопиться.
В окремій мисці збийте міксером яйця, частинами додавайте до них цукор і продовжуйте збивати. Загальна маса повинна збільшитися в три рази, у вас піде на це близько 10-12 хвилин.
Борошно змішайте з розпушувачем і сіллю, просіяти два рази. Додайте її до збитим яйця, перемішайте.
Потім додайте гарячу молочну масу, відразу ж перемішайте.
На дно форми для запікання постеліть пергаментний папір, влийте в неї тісто. Прогрійте Духовку до 180 градусів. Випікайте бісквіт 25-30 хвилин.
Готовий бісквіт остудіть, посипте цукровою пудрою, і ваша випічка готова.
Приємного апетиту!
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний Бісквіт на молоці Бісквіт на молоці в духовці