Не знаєте, чим пригостити нежданих гостей? Тоді цей рецепт для вас. Приготуйте смачний і ніжний бісквітний рулет з варенням. Продукти для приготування ароматної і повітряного десерту знайдуться в кожному будинку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 4 шт.
  • Борошно пшеничне – 110 гр.
  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Сіль – на кінчику ножа
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Джем абрикосовий – 5 ст. л.
  • Масло – для змазування
  • Цукрова пудра для прикраси

Процес приготування:

Як почати готувати рулет бісквітний з варенням? Увімкніть духовку для розігріву, встановіть температуру 200 градусів.

Курячі яйця розбийте в глибоку ємність, додайте цукровий пісок і сіль. Озброїтеся міксером яєчну масу і збийте до пишної консистенції.

Пшеничне борошно з’єднайте з розпушувачем в окремій ємності і добре перемішайте.

Зменшіть швидкість міксера. По столовій ложці введіть просіяне з допомогою сита пшеничне борошно з розпушувачем, не перестаючи збивати тісто.

Деко змастіть невеликою кількістю вершкового масла, але краще дно застелити пекарської папером або покладіть на нього силіконовий килимок. Акуратно перекладіть тісто. Розрівняйте силіконової лопаткою по всій поверхні.

помістіть Деко в розігріту духовку і випікайте протягом 5-7 хвилин. Після закінчення часу, вийміть деко з духовки.

Бісквітний корж зніміть разом з пекарської папером з дека, і скрутіть його в рулет, остудіть в такому вигляді.

Остигнула основу для рулету змастіть варенням або джемом, рівномірно розподіливши його. Кожен раз експериментуйте з начинкою, тоді ваш десерт буде кожен раз різний.

Акуратно скрутіть рулет. Зверху присипте цукровою пудрою і прикрасьте свіжими ягодами або фруктами. Елементи декору вибирайте за власним бажанням. Розріжте рулет на порції і насолоджуйтеся смачним десертом.

Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт для рулета класичний Бісквіт Масляний бісквіт