Вашій увазі представлений швидкий і простий рецепт бісквіта, приготованого на згущеному молоці. В домашніх умовах зробити його зовсім нескладно. Такий бісквіт здивує вас своїм унікальним смаком, неперевершеним ароматом і пишністю. Здивуйте рідних і гостей смачною випічкою!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Варена згущене молоко – 1 банка
- Яйце – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Розпушувач тіста – 10 гр.
- Масло вершкове – 60 гр.
- Ванілін – 1 гр.
Процес приготування:
Готувати бісквіт на згущеному молоці легко! Шматочок вершкового масла (40 г) розтоплюємо, потім даємо охолонути до кімнатної температури.
Прогріваємо духовку до температури 180 градусів.
Відкриваємо банку згущеного молока і переливаємо його в глибоку ємність.
В робочу ємність вбиваємо курячі яйця і переливаємо раніше розтоплене, але трохи остигле масло.
Далі всипаємо в решті компонентів просіяне пшеничне борошно.
Після цього додаємо розпушувач і ванілін для аромату.
З допомогою звичайного віночка замішуємо тісто до однорідності. Воно повинно вийти без грудочок, рідкуватий консистенції.
У попередньо змащену вершковим маслом форму виливаємо готове тісто, розрівнюючи його. Поміщаємо випічку на 20 хвилин в гарячий духовий шафа.
Готовий бісквіт буде мати рум’яну золотисту скориночку. Можна впевнитися в готовності бісквіту з допомогою зубочистки. Остуджуємо випічку, дістаємо з форми, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу.
Приємного вам чаювання!
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт з вершковим маслом Бісквіт на згущеному молоці Масляний бісквіт