Вашій увазі представлений швидкий і простий рецепт бісквіта, приготованого на згущеному молоці. В домашніх умовах зробити його зовсім нескладно. Такий бісквіт здивує вас своїм унікальним смаком, неперевершеним ароматом і пишністю. Здивуйте рідних і гостей смачною випічкою!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Варена згущене молоко – 1 банка
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Розпушувач тіста – 10 гр.
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Ванілін – 1 гр.

Процес приготування:

Готувати бісквіт на згущеному молоці легко! Шматочок вершкового масла (40 г) розтоплюємо, потім даємо охолонути до кімнатної температури.

Прогріваємо духовку до температури 180 градусів.

Відкриваємо банку згущеного молока і переливаємо його в глибоку ємність.

В робочу ємність вбиваємо курячі яйця і переливаємо раніше розтоплене, але трохи остигле масло.

Далі всипаємо в решті компонентів просіяне пшеничне борошно.

Після цього додаємо розпушувач і ванілін для аромату.

З допомогою звичайного віночка замішуємо тісто до однорідності. Воно повинно вийти без грудочок, рідкуватий консистенції.

У попередньо змащену вершковим маслом форму виливаємо готове тісто, розрівнюючи його. Поміщаємо випічку на 20 хвилин в гарячий духовий шафа.

Готовий бісквіт буде мати рум’яну золотисту скориночку. Можна впевнитися в готовності бісквіту з допомогою зубочистки. Остуджуємо випічку, дістаємо з форми, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу.

Приємного вам чаювання!

Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт з вершковим маслом Бісквіт на згущеному молоці Масляний бісквіт