З хлібопічкою бісквіт готувати ще простіше і швидше. Бісквіт виходить дуже повітряним і ароматним і зовсім не підгорає. Він відмінно підійде для сімейного чаювання. Це дуже смачно!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Маргарин вершковий – 150 гр.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Розпушувач тіста – 10 гр.
- Яйце – 5 шт.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Ванільний цукор – 7 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Кориця – 5 гр.
Процес приготування:
Готувати бісквіт в хлібопічці просто! З’єднуємо корицю і розпушувач.
Борошно пропускаємо через ситечко і додаємо до сипучих продуктів.
Додаємо ванільний цукор. Перемішуємо.
Маргарин розрізаємо на кілька шматочків і розтоплюємо його на водяній бані на невеликому вогні.
Родзинки промиваємо і заливаємо гарячою водою.
Зливаємо воду і даємо родзинок трохи просохнути.
Яйця збиваємо з цукром.
Додаємо до них маргарин і знову все перемішуємо міксером.
З’єднуємо яєчну суміш і сипучі продукти, а також родзинки і розмішуємо.
Перекладаємо масу в чашу хлібопічки. Включаємо і вибираємо режим «Солодкий хліб». Коли бісквіт буде готовий, пролунає сигнал.
Виймаємо бісквіт. Посипаємо верх цукровою пудрою.
Приємного аппетита!
Бісквіт