З хлібопічкою бісквіт готувати ще простіше і швидше. Бісквіт виходить дуже повітряним і ароматним і зовсім не підгорає. Він відмінно підійде для сімейного чаювання. Це дуже смачно!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Маргарин вершковий – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Розпушувач тіста – 10 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Ванільний цукор – 7 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Кориця – 5 гр.

Процес приготування:

Готувати бісквіт в хлібопічці просто! З’єднуємо корицю і розпушувач.

Борошно пропускаємо через ситечко і додаємо до сипучих продуктів.

Додаємо ванільний цукор. Перемішуємо.

Маргарин розрізаємо на кілька шматочків і розтоплюємо його на водяній бані на невеликому вогні.

Родзинки промиваємо і заливаємо гарячою водою.

Зливаємо воду і даємо родзинок трохи просохнути.

Яйця збиваємо з цукром.

Додаємо до них маргарин і знову все перемішуємо міксером.

З’єднуємо яєчну суміш і сипучі продукти, а також родзинки і розмішуємо.

Перекладаємо масу в чашу хлібопічки. Включаємо і вибираємо режим «Солодкий хліб». Коли бісквіт буде готовий, пролунає сигнал.

Виймаємо бісквіт. Посипаємо верх цукровою пудрою.

Приємного аппетита!

Бісквіт