Для приготування горіхового бісквіта можна взяти будь-які горіхи по своєму смаку. Добре якщо горіхи будуть підсушені і дрібно порублены.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Волоський горіх – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Мед – 100 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати бісквіт з горіхами легко! Ядра волоських горіхів порубаєте.

Яйця збийте з цукром до утворення щільної білої піни.

Потім, не припиняючи збивати, додати рідкий мед.

Борошно з’єднайте з розпушувачем і просіяти. Введіть в кілька прийомів борошно до збитим яйця, перемішайте, після чого всипте горіхи.

Форму для випічки змастіть маслом, викладіть в неї тісто. Прогрійте Духовку до 180 градусів і випікайте бісквіт 35-50 хвилин.

Бісквіт остудіть у формі, потім вийміть його. Бісквіт можна розрізати на кілька коржів і промазати їх кремом, у вас вийде смачний домашній торт.

Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний