Бісквіт є вдалою основою для багатьох видів тортів і тістечок, печуть його по-різному. Серед безлічі рецептів можна знайти той, який сподобається саме вам. Наприклад, бісквіт на кукурудзяній муці має насичений жовтий колір і приємний солодкий смак – варіант для тих, хто не любить яєчний смак у класичних бисквитах.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Мука кукурудзяна – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 0.5 склянки
  • Яйце – 3 шт.

Процес приготування:

Щоб приготувати бісквіт з кукурудзяного борошна, охолоджені яйця збийте з цукром до утворення густої піни.

Додайте кукурудзяне борошно і замісіть тісто.

Змастіть форму маслом, влийте в неї тісто. Прогрійте Духовку до 200 градусів і випікайте бісквіт 15-20 хвилин.

Готовий бісквіт остудіть. Перед тим, як подати його до чаю, змастіть кремом улюбленим і згущеним молоком.

Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт в духовке