Легкий і поживний суп можна приготувати з мінімального набору продуктів. Спробуйте борщ без картоплі для вашого сімейного обіду. Подавати блюдо можна як в теплом, так і в охолодженому вигляді.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Буряк – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Бульйон зі свинини або Вода – 2 л

Процес приготування:

Готувати борщ без картоплі легко! Очищаємо овочі від шкірки.

Пропускаємо через крупну тертку моркву і буряк.

подрібнюємо Цибулину.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом.

Викладаємо овочі, солимо, перчимо і тушкуємо 10 хвилин.

Потім додаємо томатну пасту і тримаємо на плиті ще 5 хвилин.

Заливаємо заготовку для супу водою або бульйоном. Варимо борщ на середньому вогні 15 хвилин. Пробуємо на сіль і спеції. При необхідності додаємо. Знімаємо з плити і даємо настоятися 5-10 хвилин.

Заздалегідь відварюємо курячі яйця, нарізаємо їх. Додаємо в суп при подачі разом зі свіжою зеленню. Приємного апетиту!

Борщ з м'ясом Борщ холодний класичний Свекольник Холодний борщ класичний Холодник на воді Холодник по-белорусски