Легкий і поживний суп можна приготувати з мінімального набору продуктів. Спробуйте борщ без картоплі для вашого сімейного обіду. Подавати блюдо можна як в теплом, так і в охолодженому вигляді.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Буряк – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Бульйон зі свинини або Вода – 2 л
Процес приготування:
Готувати борщ без картоплі легко! Очищаємо овочі від шкірки.
Пропускаємо через крупну тертку моркву і буряк.
подрібнюємо Цибулину.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом.
Викладаємо овочі, солимо, перчимо і тушкуємо 10 хвилин.
Потім додаємо томатну пасту і тримаємо на плиті ще 5 хвилин.
Заливаємо заготовку для супу водою або бульйоном. Варимо борщ на середньому вогні 15 хвилин. Пробуємо на сіль і спеції. При необхідності додаємо. Знімаємо з плити і даємо настоятися 5-10 хвилин.
Заздалегідь відварюємо курячі яйця, нарізаємо їх. Додаємо в суп при подачі разом зі свіжою зеленню. Приємного апетиту!
Борщ з м'ясом Борщ холодний класичний Свекольник Холодний борщ класичний Холодник на воді Холодник по-белорусски