Холодну літній перше страву краще готувати у великій каструлі, тому що завжди просять добавки. Легкий і смачний суп приготує навіть новачок в кулінарному мистецтві.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Буряк (з бадиллям) – 4 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Редис – 3 шт.
- Варена ковбаса – 300 гр.
- Лимон – 0.5 шт.
- Кріп – 1 пучок
- Сметана – 150 гр.
- Сіль – 0.5 – 1 ч. л.
- Картопля – 4 шт.
- Огірки – 3 шт.
- Вода питна – 2 – 2.5 л.
Процес приготування:
Рецепт і борщів зелених річного холодного гранично простий! У буряків обріжте шкірку і розріжте і окремо покладіть бадилля, на 5 см прилеглу до бульб. Промийте буряк. Поставте варитися помиту картоплю в шкірці і яйця.
Натріть бульби крупно на тертці і покладіть в каструлю.
Бадилля вимийте і дрібно наріжте. Цей інгредієнт не обов’язковий, але дуже корисний. Перекладіть шматочки бадилля до буряках.
Влийте в каструлю киплячу воду, видавіть сік лимона, щоб зберегти яскравий колір страви і варіть 25 хвилин. Остудіть відвар і поставте в холодильник на 1 годину.
Зелений лук вимийте, подрібніть, посипте сіллю добре перетріть, щоб він виділив сік.
Охолоджені картоплю і яйця очистіть. Огірок і редис помийте і всі разом з ковбасою наріжте дрібним кубиком.
Перекладіть протертий цибулю до подрібненим інгредієнтів і перемішайте.
В тарілку покладіть овочеву начинку, влийте відвар з буряком, регулюючи густоту і борщів зелених за своїм смакам. Посипте суп подрібненим кропом і подавайте зі сметаною.
Приємного апетиту!
Борщ з яйцем Борщ класичний Борщ класичний з м'ясом Борщ холодний класичний Борщ холодный Холодний борщ класичний Холодник з буряка на воді