В даному рецепті вам пропонується приготувати гарячий борщ з куркою. Щоб суп мав яскравий насичений колір, візьміть гарну буряк і до супу додайте томатну пасту. Страва готується не складно.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 1 шт.
- Буряк – 2 шт.
- Картопля – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Бульйон з курки – 2.5 – 3 л
Процес приготування:
Почнемо готувати борщ з куркою. Філе курки промийте холодною водою, наріжте на шматочки і перекладіть в каструлю для варіння супу. Залийте м’ясо холодною водою, додайте за смаком сіль і поваріть протягом 20 хвилин на невеликому вогні.
Картоплини почистіть, помийте і наріжте на довільні шматочки, як вам більше подобається. Нарізану картоплю перекладіть в каструлю з супом і поваріть ще протягом 10 хвилин.
Почистіть цибулю і моркву і дрібно наріжте. Можете натерти моркву на тертці. Цибулю і моркву посмажте до рум’яного кольору на невеликій кількості рослинного масла.
Буряк добре промийте і очистіть від шкірки. Потім її натріть на крупну тертку. Перекладіть буряк в сковорідку до обсмаженою овочам і тушкуйте на невеликому вогні кілька хвилин.
Потім в зажарку покладіть томатну пасту, перемішайте з іншими інгредієнтами і ще тушкуйте, поки зі сковорідки не випарується вся рідина.
Засмажку перекладіть в каструлю, добре перемішайте і зніміть пробу. Поваріть борщ ще 5-7 хвилин і вимкніть вогонь. Дайте свекольнику 20 хвилин настоятися і можете подати до столу зі сметаною і свіжим хлібом.
Приємного апетиту!
Борщ Борщ гарячий з м'ясом Борщ класичний Борщ на бульйоні Борщ як в дитячому саду