В даному рецепті вам пропонується приготувати гарячий борщ з куркою. Щоб суп мав яскравий насичений колір, візьміть гарну буряк і до супу додайте томатну пасту. Страва готується не складно.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Буряк – 2 шт.
  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Бульйон з курки – 2.5 – 3 л

Процес приготування:

Почнемо готувати борщ з куркою. Філе курки промийте холодною водою, наріжте на шматочки і перекладіть в каструлю для варіння супу. Залийте м’ясо холодною водою, додайте за смаком сіль і поваріть протягом 20 хвилин на невеликому вогні.

Картоплини почистіть, помийте і наріжте на довільні шматочки, як вам більше подобається. Нарізану картоплю перекладіть в каструлю з супом і поваріть ще протягом 10 хвилин.

Почистіть цибулю і моркву і дрібно наріжте. Можете натерти моркву на тертці. Цибулю і моркву посмажте до рум’яного кольору на невеликій кількості рослинного масла.

Буряк добре промийте і очистіть від шкірки. Потім її натріть на крупну тертку. Перекладіть буряк в сковорідку до обсмаженою овочам і тушкуйте на невеликому вогні кілька хвилин.

Потім в зажарку покладіть томатну пасту, перемішайте з іншими інгредієнтами і ще тушкуйте, поки зі сковорідки не випарується вся рідина.

Засмажку перекладіть в каструлю, добре перемішайте і зніміть пробу. Поваріть борщ ще 5-7 хвилин і вимкніть вогонь. Дайте свекольнику 20 хвилин настоятися і можете подати до столу зі сметаною і свіжим хлібом.

Приємного апетиту!

Борщ Борщ гарячий з м'ясом Борщ класичний Борщ на бульйоні Борщ як в дитячому саду