Борщ з маринованої буряків – ідеальний варіант для втамування голоду і спраги в літню спеку. Не даремно це блюдо користувалося величезною популярністю у наших предків. Щоб прискорити процес приготування і борщів зелених, краще всього використовувати маринований буряк.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Буряк маринована – 400 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Кефір – 1 л.
- Яйце (варене) – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Кріп – 2 гілки
- Петрушка – 2 гілки
- Цибуля зелена – 2 гілки
- Сіль морська – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати борщ з маринованої буряків просто! Маринований буряк викладаємо в каструлю середнього розміру.
Заливаємо буряк кефіром. Замість кефіру можна використовувати питну воду.
огірки Промийте, наріжте їх дрібним кубиком і відправте в загальну масу.
Зелень промийте і подрібніть, а потім також відправте в загальну масу.
Наш борщ залишилося посолити, поперчити і додати в нього нарізані кубиком курячі яйця. При бажанні яйця можна не подрібнювати, а просто розрізати навпіл. Перед подачею дайте настоятися свекольнику в прохолодному місці мінімум півгодини.
Борщ холодний класичний Борщ холодный Холодний борщ Холодний борщ з буряків Холодник з буряка на кефірі Холодник на кефірі Холодник по-білоруськи