Хочу порекомендувати чудовий рецепт пасти закусочної з часникових стрілок на бутерброди. Приготування закуски практично не відніме у вас часу. Намазки на бутерброди виходить ароматною і в міру гострої, чудово поєднується зі свіжими овочами.


Інгредієнти: на 0.25 л.

  • Часникові стрілки – 500 гр.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Масло рослинне – 1.5 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до готування часникових стрілок на бутерброд. Підготуйте часникові стрілки. Переберіть, ретельно промийте під проточною водою, обсушіть, обріжте бутони. Наріжте стебла на кілька частин.

Нарізані часникові стрілки викладіть в чашу блендера, додайте сіль і необхідну кількість рослинної олії і доведіть до однорідної гладкої консистенції. Щоб подрібнити часникові стрілки, можна використовувати також кухонний комбайн або пропустити через м’ясорубку з дрібною насадкою.

Банки ретельно вимийте за допомогою губки і миючого засобу, стерилізуйте в мікрохвильовій печі, в духовій шафі або на водяній бані. У стерильні банки розкладіть подрібнену часникову масу. Добре закрутіть чистими сухими кришками. Закуску можна зберігати в контейнерах в холодильнику.

Готову часникову пасту можна подавати зі свіжим чорним або білим хлібом батоном, намазавши на хлібобулочні вироби. Така закуска чудово поєднується з помідорами, огірками та м’ясними виробами.

Приємного апетиту!

Стрілки часнику