Пікантні стрілки часнику виступають не тільки в якості гарніру. Спробуйте їх приготувати разом з грибами. Порадуйте свою сім’ю смачною і ароматною закускою.


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Часникові стрілки – 600 гр.
  • Гриби – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати стрілки часнику з грибами просто! Цибулю очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками. Заздалегідь дістаємо гриби, якщо вони заморожені.

Подрібнену цибулю злегка обсмажуємо на рослинному маслі.

Додаємо до цибулі підготовлені гриби і тушкуємо протягом 10 хвилин. Не забуваємо помішувати.

Стрілки часнику нарізаємо на 2-3 частини. Вони повинні бути не довше 10 див.

Відварюємо стрілки в киплячій підсоленій воді 5 хвилин.

Відкидаємо інгредієнт на друшляк. Даємо воді повністю стекти.

Закидаємо продукт в сковороду до цибулі і грибів. Перемішуємо.

Додаємо сіль і перець, поливаємо соєвим соусом. Знову перемішуємо.

Накриваємо блюдо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 10-15 хвилин.

блюдо Викладаємо в тарілку і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Салат зі стрілок часнику Смажені стрілки часнику Стрілки часнику Стрілки часнику по-китайськи