В салати можна використовувати не тільки покупні продукти, але і закачування, які стоять у погребі і чекають своєї години. Наприклад, можна приготувати азіатський вітамінний салат на базі маринованих стрілок часнику з додаванням моркви, перцю, цибулі та ін.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Часникові стрілки мариновані – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий (червоний) – 2 шт.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Масло кукурудзяне – 45 мл
  • Приправа для корейської моркви – за смаком
  • Часник – 3 зуб.

Процес приготування:

Готувати салат з маринованих стрілок часнику легко! Відкрити банку маринованих часникових стрілок, відкинути на сито і злегка віджати руками.

Моркву і перець помити, почистити, видалити зайві елементи. Нарізати овочі соломкою і додати до стрільцям.

Лук очистити і нарізати тонкими півкільцями, додати в салат. Часник пропустити через прес і відправити туди ж.

Заправити салат кукурудзяним маслом, змішаним з соком половини лимона. Посипати все приправами і перемішати. Дати салату настоятися близько 2 годин.

Приємного апетиту!

Мариновані стрілки часнику на зиму Салат зі стрілок часнику Стрілки часнику