Варіант чебуреків для тих, хто не є м’ясо. Це смачна закуска з соковитою начинкою з тягучого сиру. Можна експериментувати з різними видами сирів і розробити свій ідеальний рецепт.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 400 – 450 гр.
  • Сир – 350 – 400 гр.
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати чебуреки з готового тіста з сиром, сир натріть на крупній тертці. За бажанням можна додати в начинку трохи зелені.

повністю Готове тісто розморозьте, розділіть тісто на частини і розкачайте їх в тонкі круглі коржі. На одну половину пласта тіста покладіть начинку.

Накрийте сир другою половиною коржа і закріпіть краю.

Коли заготовки чебуреків будуть готові. розігрійте сковорідку і влийте в неї рослинне масло.

Обсмажте чебуреки на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.

Чебуреки трохи остудіть і відразу подавайте на стіл.

Приємного аппетита!

Чебуреки