Варіант чебуреків для тих, хто не є м’ясо. Це смачна закуска з соковитою начинкою з тягучого сиру. Можна експериментувати з різними видами сирів і розробити свій ідеальний рецепт.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 400 – 450 гр.
- Сир – 350 – 400 гр.
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати чебуреки з готового тіста з сиром, сир натріть на крупній тертці. За бажанням можна додати в начинку трохи зелені.
повністю Готове тісто розморозьте, розділіть тісто на частини і розкачайте їх в тонкі круглі коржі. На одну половину пласта тіста покладіть начинку.
Накрийте сир другою половиною коржа і закріпіть краю.
Коли заготовки чебуреків будуть готові. розігрійте сковорідку і влийте в неї рослинне масло.
Обсмажте чебуреки на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.
Чебуреки трохи остудіть і відразу подавайте на стіл.
Приємного аппетита!
Чебуреки