В цьому рецепті вам пропонується приготувати смачні і соковиті чебуреки з м’ясом і грибами. Гриби додадуть начинці особливий грибний аромат, причому краще використовувати свіжі печериці, ніж заморожені лісові гриби. Тісто замішуємо на борошні, води та олії.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Для начинки: –
  • Свинина – 250 гр.
  • Печериці свіжі – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Кріп – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Для тіста: –
  • Борошно пшеничне – 600 гр.
  • Вода – 200 мл
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування чебуреків з м’ясом і грибами? Спочатку підготуємо у вказаній в рецепті кількості продукти для приготування чебуреків.

В посуд для замішування тіста всипаємо просіяне на сито борошно, додаємо дрібку солі, ложку рослинного масла і воду.

Потім замішуємо тісто спочатку ложкою, а потім руками. Воно повинно бути тугим і однорідним. Тісто накриваємо серветкою і залишаємо на деякий час для відпочинку.

Печериці моєму під проточною водою і шаткуємо на тонкі слайсы.

Потім гриби обсмажуємо на розігрітій рослинній олії. Обсмажені гриби трохи солимо і залишаємо для охолодження.

Нарізаємо на невеликі шматочки шматочок свинини. Цибулю чистимо і також нарізаємо на шматочки. У чашу блендера або кухонного комбайна кладемо нарізані м’ясо і цибулю.

Потім перекладаємо в чашу обсмажені шампіньйони.

Додаємо в чашу дрібно нарізаний кріп. Всі ці інгредієнти подрібнюємо до однорідного стану.

Відпочиле тісто розділяємо на однакові шматочки, скачуємо їх у кульки і потім розкочуємо качалкою в тонкі заготовки.

На кожну заготовку рівним шаром укладаємо приготований фарш.

Краї заготовок щільно скріплюємо, формуючи красиві чебуреки.

Добре розігріваємо в глибокій сковороді олію. Обсмажуємо чебуреки по 2-3 хвилини на кожній стороні і до золотистого кольору.

Чебуреки з м’ясом і грибами готові. Подаємо їх до столу гарячими.

Приємного аппетита!

Чебуреки