Смачні чебуреки з м’ясом і хрусткою скоринкою готуються просто, а з’їдаються моментально. Замішане за цим рецептом листкове тісто дуже тонко розкочується і не рветься.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вода – 150 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 200 мл
  • Для начинки: –
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Вода – 0,5 склянки

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування хрустких чебуреків з тестом на воді без горілки? Борошно просіяти в глибоку миску.

розбийте Яйце в склянку, влийте воду, додайте сіль і збовтайте.

Яєчну масу влийте в борошно і перемішайте.

Потім влийте третину склянки рослинного масла і замісіть однорідне тісто. Зберіть тісто в грудку, загорнути в харчову плівку і помістіть його в холодильник на півгодини.

За цей час підготуйте начинку. Змішайте фарш, подрібнену ріпчасту цибулю і яйце, посоліть і приправте за смаком. Додайте в начинку трохи води, щоб вона була більш соковитою і ще раз добре перемішайте.

дістаньте Тісто з холодильника, тонко розкачайте, з допомогою блюдця виріжте кола.

На коржі покладіть начинку і зліпити чебуреки.

Обсмажте чебуреки на рослинній олії до золотистого кольору з двох сторін. Промокніть чебуреки від зайвого жиру паперовими рушниками і подавайте блюдо на стіл до чаю.

Приємного аппетита!

Чебуреки