Рецепт смачних чебуреків, які можна приготувати в домашніх умовах. Щоб чебуреки вийшли з м’ясним бульйоном всередині, у фарш додайте трохи води.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Фарш м’ясний – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Вода – 300 мл
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,3 ч. л.
  • Для тіста: –
  • Борошно пшеничне – 4 склянки
  • Вода – 1,5 склянки
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до готування домашніх чебуреків з фаршем на воді. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.

Змішайте цибулю з фаршем, додайте сіль і спеції за смаком. В начинку додайте воду і добре перемішайте.

У миску просійте борошно, додайте сіль і влийте воду. Замісіть однорідне еластичне тісто і дайте йому настоятися 20 хвилин.

Тісто поділіть на 10 рівних частин, кожну розкачати в тонкий корж.

На коржі покладіть трохи начинки, розрівняйте її тонким шаром, так чебуреки краще просмажаться. Складіть тісто навпіл і закріпіть краю.

Чебуреки обсмажте на рослинному маслі по 3-4 хвилини з кожного боку. Подавайте чебуреки на стіл відразу після приготування.

Приємного аппетита!

Чебуреки