Просте і смачне блюдо з кабачків і м’ясного фаршу. Воно особливо актуально, коли починається сезон молодих кабачків. Замість звичайного тесту випікаються ніжні кабачкові млинці.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 1 – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Фарш м’ясний – 150 гр.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати чебуреки з кабачків з фаршем, натерти кабачок і одну цибулину на тертці. Якщо кабачок має тверду шкіру, то її необхідно зрізати.

У кабачкову масу додайте яйця, молоко, сіль, борошно, перець, половину подрібненої зелені і одну столову ложку рослинної олії. Тісто має бути по консистенції як густа сметана.

Другу цибулину дрібно наріжте. Фарш і цибулю обсмажте на олії до готовності, в кінці додайте зелень, сіль і перець за смаком.

Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло. Налийте трохи кабачкового тіста сформуйте млинець. Поки млинець не схопився покладіть трохи фаршу, залиште вільними краю.

Вільної стороною млинчика накрийте начинку і злегка притисніть її, щоб краї склеїлися. Потім зменшіть вогонь, прикрийте сковорідку кришкою і готуйте чебурек ще 3-5 хвилин.

Готові чебуреки відразу ж подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді