Чебуреки з м’ясом, сиром і помідорами виходять дуже смачними! Порадуйте своїх близьких або гостей соковитими і дуже смачними чебуреками з незвичайною начинкою: м’ясом, помідорами і сиром. Тісто для них можна замісити з будь-яким рецептом. Тут вам пропонується приготувати заварне тісто з додаванням вершкового масла, що зробить чебуреки хрусткими.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Для начинки: –
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 4 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Для тіста: –
  • Борошно пшеничне – 3.5 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Рецепт чебурековс м’ясом, сиром і помідорами простий у приготуванні! Спочатку замісіть тісто для чебуреків. Розтопіть вершкове масло і змішайте його з яйцем.

В посуд для замішування тіста насипте просіяне борошно, додайте сіль і налийте крутий окріп.

Тісто відразу виделкою добре перемішайте.

Потім перелийте до нього яйце з маслом і спочатку ложкою, а потім рукою вимісіть тісто.

Замішане тісто прикрийте серветкою і залиште на 30 хвилин для відпочинку.

За цей час підготуйте начинку. Фарш перекладіть в окрему миску, додайте подрібнений будь-яким способом цибулю, сіль і перець за смаком. Ложкою фарш добре розмішайте.

Шматочок сиру натріть на крупну тертку.

Помідори промийте і наріжте на шматочки довільної форми.

Відпочиле тісто розріжте на 6 однакових шматочків, розкатати їх у кульки, а потім розкачайте качалкою в тонкі коржі.

На половину кожного коржика покладіть підготовлений фарш.

Потім поверх фаршу покладіть нарізані помідори і посипте їх натертим сиром.

Краї коржиків щільно скріпіть, можна з допомогою виделки.

У глибокій сковорідці розігрійте рослинне масло.

Обсмажте в ньому чебуреки до золотистого кольору з обох сторін.

Чебуреки з м’ясом, помідорами і сиром готові. Можете подавати до столу.

Приємного апетиту!

Чебуреки