Чебуреки з м’ясом, сиром і помідорами виходять дуже смачними! Порадуйте своїх близьких або гостей соковитими і дуже смачними чебуреками з незвичайною начинкою: м’ясом, помідорами і сиром. Тісто для них можна замісити з будь-яким рецептом. Тут вам пропонується приготувати заварне тісто з додаванням вершкового масла, що зробить чебуреки хрусткими.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Для начинки: –
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Помідори свіжі – 4 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Для тіста: –
- Борошно пшеничне – 3.5 склянки
- Вода – 1 склянка
- Яйце – 1 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
Рецепт чебурековс м’ясом, сиром і помідорами простий у приготуванні! Спочатку замісіть тісто для чебуреків. Розтопіть вершкове масло і змішайте його з яйцем.
В посуд для замішування тіста насипте просіяне борошно, додайте сіль і налийте крутий окріп.
Тісто відразу виделкою добре перемішайте.
Потім перелийте до нього яйце з маслом і спочатку ложкою, а потім рукою вимісіть тісто.
Замішане тісто прикрийте серветкою і залиште на 30 хвилин для відпочинку.
За цей час підготуйте начинку. Фарш перекладіть в окрему миску, додайте подрібнений будь-яким способом цибулю, сіль і перець за смаком. Ложкою фарш добре розмішайте.
Шматочок сиру натріть на крупну тертку.
Помідори промийте і наріжте на шматочки довільної форми.
Відпочиле тісто розріжте на 6 однакових шматочків, розкатати їх у кульки, а потім розкачайте качалкою в тонкі коржі.
На половину кожного коржика покладіть підготовлений фарш.
Потім поверх фаршу покладіть нарізані помідори і посипте їх натертим сиром.
Краї коржиків щільно скріпіть, можна з допомогою виделки.
У глибокій сковорідці розігрійте рослинне масло.
Обсмажте в ньому чебуреки до золотистого кольору з обох сторін.
Чебуреки з м’ясом, помідорами і сиром готові. Можете подавати до столу.
Приємного апетиту!
Чебуреки