Чізкейк без печива просто очманілий! Чізкейк – той десерт, де можна дати волю фантазії. Можна експериментувати з коржами, використовувати вершковий сир, декорувати десерт ягодами, фруктами, шоколадом чи іншими продуктами. Таким чином, ви можете створити свій ідеальний чізкейк.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 50 гр.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Борошно пшеничне – 200 – 250 гр.
  • Сир – 550 гр.
  • Вершки 33% – 100 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування чізкейку без печива? Масло потріть на тертці, додайте 170 грам борошна і сіль, перемішайте.

Додайте яйце і 50 грам цукрової пудри, замісіть тісто.

Оберніть тісто харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 30 хвилин.

Сир протріть через сито або подрібніть в блендері.

4 яйця розділити на білки і жовтки.

В сир введіть по черзі всі жовтки, 120 г цукру і 30 г борошна, все ретельно перемішайте або збийте міксером.

Додайте вершки і ще раз перемішайте.

В окремій ємності збийте білки до стійкої щільної піни. Перемішайте збиті білки з сирною масою.

Дістаньте тісто з холодильника, розкачати його в пласт товщиною 4 міліметри.

Викладіть тісто в круглу форму, сформуйте з нього основу для чізкейку.

Сирну масу викладіть на тісто, розрівняйте.

Поставте форму в духовку, запікайте при 170 градусах 40 хвилин, потім зменшіть температуру до 150 градусів, печіть ще 20 хвилин і ще 12 хвилин дайте чізкейк постояти в духовці при 125 градусах. Остудіть чізкейк, трохи прочинивши дверцята духовки.

Посипте готовий чізкейк цукровою пудрою і подавайте до чаю.

Приємного апетиту!

Чізкейк з випічкою Чізкейк з сиру Чізкейк з сиру в духовці Чізкейк класичний Чізкейки