Чізкейк без печива просто очманілий! Чізкейк – той десерт, де можна дати волю фантазії. Можна експериментувати з коржами, використовувати вершковий сир, декорувати десерт ягодами, фруктами, шоколадом чи іншими продуктами. Таким чином, ви можете створити свій ідеальний чізкейк.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Цукрова пудра – 50 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор-пісок – 120 гр.
- Яйце – 5 шт.
- Борошно пшеничне – 200 – 250 гр.
- Сир – 550 гр.
- Вершки 33% – 100 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування чізкейку без печива? Масло потріть на тертці, додайте 170 грам борошна і сіль, перемішайте.
Додайте яйце і 50 грам цукрової пудри, замісіть тісто.
Оберніть тісто харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Сир протріть через сито або подрібніть в блендері.
4 яйця розділити на білки і жовтки.
В сир введіть по черзі всі жовтки, 120 г цукру і 30 г борошна, все ретельно перемішайте або збийте міксером.
Додайте вершки і ще раз перемішайте.
В окремій ємності збийте білки до стійкої щільної піни. Перемішайте збиті білки з сирною масою.
Дістаньте тісто з холодильника, розкачати його в пласт товщиною 4 міліметри.
Викладіть тісто в круглу форму, сформуйте з нього основу для чізкейку.
Сирну масу викладіть на тісто, розрівняйте.
Поставте форму в духовку, запікайте при 170 градусах 40 хвилин, потім зменшіть температуру до 150 градусів, печіть ще 20 хвилин і ще 12 хвилин дайте чізкейк постояти в духовці при 125 градусах. Остудіть чізкейк, трохи прочинивши дверцята духовки.
Посипте готовий чізкейк цукровою пудрою і подавайте до чаю.
Приємного апетиту!
Чізкейк з випічкою Чізкейк з сиру Чізкейк з сиру в духовці Чізкейк класичний Чізкейки