Пропоную приготувати чізкейк без яєць і без випічки. Для застигання сирно-вершковою начинки використовують желатин, начинка виходить легкою і повітряної, схожою на суфле.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир – 500 гр.
  • Вершки 33% або Вершки 26% або Вершки 30% – 200 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Желатин харчовий – 20 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Ванілін – на кінчику ножа
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Печиво пісочне – 250 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати чізкейк без яєць? Желатин висипте в невелику миску і залийте 100 мл питної води, залиште на 10 хвилин для набухання.

Розтопіть вершкове масло в мікрохвильовій печі або на водяній бані.

Пісочне печиво подрібніть за допомогою блендера або м’ясорубки.

В невеликій ємності перемішайте подрібнене печиво з розтопленим маслом.

На дно рознімної форми, в якій будете збирати чізкейк, рівномірно розподіліть отриману піщану масу. Приберіть в холодильник для застигання на 30 хвилин.

В глибоку ємність викладіть сир, додайте цукровий пісок і ванілін і пробийте заглибним блендером.

Повинна вийти однорідна консистенція.

В іншу ємність вилийте охолоджені вершки і з допомогою міксера збийте до стану пишної маси, поступово збільшуючи швидкість.

З’єднайте з сирною масою і добре перемішайте віночком.

Набряклий желатин розпустіть на водяній бані. Трохи остудіть.

Додайте в сирно-вершкову масу і ретельно перемішайте.

Дістаньте форму з холодильника і залийте отриманою начинкою. Оберніть харчовою плівкою або чим-небудь накрийте. Помістіть в холодильник на 2-3 години.

Після застигання чізкейк акуратно вийміть з форми. Перемістіть на блюдо.

Присипте зверху какао-порошком або полийте розтопленим шоколадом, прикрасити за власним уподобанням і подавайте порційно на стіл.

Приємного апетиту!

Чізкейк без випічки Чізкейк без випічки з сирним сиром, печивом і желатином Чізкейк без випічки з сиром, печивом і желатином Чізкейк з желатином без випічки Чізкейк з сиру без випічки