Апетитний полуничний чізкейк відмінно готується з замороженої полуничкою. Легкий і ароматний десерт приготувати не так вже складно. Якщо у вас немає полунички, то ви можете легко взяти будь-які інші заморожені ягоди і отримати такий же відмінний результат. Цей десерт готується без випічки і буде дуже до речі в літній час.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Полуниця – 2 – 3 ст.
  • Сир 9% – 700 гр.
  • Желатин харчовий – 2 пакета
  • Сметана 26% – 200 мл
  • Коржі молочні – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Вода – 1 склянка

Процес приготування:

Як приготувати чізкейк з замороженою полуницею? Желатин для десерту розмочіть в кип’яченій воді.




Додайте сметану і цукровий пісок в сир, після чого збийте суміш до повної однорідності за допомогою блендера.


У сир додайте 2/3 розтопленого нагрітого желатину, після чого швидко і ретельно вимісіть сирну суміш. Можете також додати ванілін або ванільний екстракт в сирну начинку.

Сирну начинку відразу ж вилийте на готовий корж, поміщений в роз’ємну форму, обернену харчовою плівкою. Конструкцію приберіть в холодильник і займіться полуницею.

Ягідне пюре або ягоди розморозьте і додайте до них цукор, якщо його там немає. Добре перемішайте.

Далі потрібно з’єднати ягідне пюре з прогрітим желатином і вилийте суміш на чізкейк у формі. Десерт знову приберіть в холодильник до повного застигання десерту.

Через кілька годин перевірте ступінь охолодження страви і подавайте його до столу, попередньо розібравши на порції.

Приємного апетиту!

Чізкейк з желатином без випічки Чізкейк з сиру Чізкейк з ягодами Чізкейк класичний Чізкейки