Чізкейк з сирною начинкою можна приготувати без запікання. У вас вийде дуже смачний і повітряний десерт з приємним цитрусовим смаком.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Печиво пісочне – 250 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Для начинки: –
  • Апельсин – для прикраси
  • Сир – 500 гр.
  • Ванілін – 0.5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 150 – 200 гр.
  • Апельсиновий сік – 2 склянки
  • Желатин харчовий – 20 гр.

Процес приготування:

Для приготування апельсинового чізкейк без випічки подрібніть печиво до дрібної крихти. З’єднайте його з розм’якшеним вершковим маслом. На дно рознімної форми викладіть піщану масу і зробіть з неї корж з невеликими бортиками, добре утрамбуйте.

Желатин пересипте в каструлю, тонкою цівкою влийте склянку апельсинового соку, перемішайте, щоб не утворилося грудочок. Помішуючи, доведіть суміш до кипіння і відразу зніміть з вогню, при цьому желатин повинен повністю розчинитися.

Сир перекладіть в миску, додайте до нього склянку соку, ванільний цукор, збийте всі інгредієнти до утворення однорідної маси. Потім влийте охолоджений желатинову масу, ще раз збийте блендером.

Викладіть сирну масу на пісочну основу, розрівняйте її лопаткою. Поставте чізкейк в холодильник на 4 години, щоб він застиг.

Апельсин очистіть від шкірки, розділіть його на часточки.

Застиглий апельсиновий чізкейк вийміть з форми, прикрасити часточками апельсина і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Апельсиновий чізкейк Чізкейк без вершків Чізкейк без випічки Чізкейк з сиру Чізкейк сирний без випічки з желатином Чізкейки