Ми представляємо вашій увазі класичний рецепт приготування усіма улюбленого десерту – чізкейку «Нью-йорк», який вирізняється двома головними особливостями – ніжним смаком і натуральністю. Приготувати таку страву в домашніх умовах буде набагато простіше, якщо використовувати сучасну помічницю на кухні – мультиварку.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Печиво пісочне – 150 гр.
- Масло вершкове – 70 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Сир Філадельфія – 650 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Ванілін – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Вершки – 20 мл
Процес приготування:
Готувати чізкейк «Нью-Йорк» в мультиварці просто! Пісочне печиво необхідно подрібнити до стану борошна. Цього результату можна досягти, використовуючи блендер.
Розтоплене вершкове масло з’єднуємо з подрібненим печивом і ретельно перемішуємо.
Наше тісто викладаємо на дно форми для запікання, яку потрібно попередньо змастити олією. Тісто необхідно добре утрамбувати, сформувавши з нього корж.
В окремій ємності необхідно змішати цукор і сир, потім все збити, поки не утворюється густа однорідна маса.
В отриману масу поступово водимо яйця, а потім вершки. Знову все перемішуємо.
Сирно-яєчну суміш виливаємо на корж і ставимо випікатися в духовку при температурі сто сорок градусів на півгодини.
Перед подачею десерт необхідно остудити.
Чізкейк в мультиварці Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з випічкою Чізкейк з печива Чізкейк Нью-Йорк класичний Чізкейки