Десерти, приготовані на основі йогурту, дуже актуальні в літній час, коли хочеться чогось свіжого та охолодженого. Крім того, вони виходять дуже легкими, спробуйте, наприклад, йогуртовий чізкейк.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печиво пісочне – 150 гр.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Вершки – 140 мл
  • Цукрова пудра – 20 гр.
  • Желатин харчовий – 25 гр.
  • Йогурт фруктовий (полуничний) – 350 мл
  • Вода – 90 мл

Процес приготування:

Готувати йогуртовий чізкейк без випічки просто! Пісочне печиво розімніть в дрібну крихту.

Додайте нього розтоплене вершкове масло, перемішайте.

Візьміть роз’ємну форму для випічки. Отриману масу з крихти викладіть рівномірним щільним шаром на дно форми, поставте форму в холодильник.

Желатин замочіть у воді.

Йогурт змішайте з цукровою пудрою.

Вершки збийте до утворення м’яких піків.

Набряклий желатин нагрійте на водяній бані і перемішувати до розчинення, введіть його тонкою цівкою в йогурт, перемішайте, потім додайте збиті вершки.

Отриману масу вилийте на раніше підготовлений корж з печива.
Приберіть форму з заготівлею в холодильник до повного застигання.

Застиглий чізкейк можна прикрасити свіжими фруктами і збитими вершками.

Приємного апетиту!

Полуничний чізкейк Чізкейк без випічки Чізкейк з желатином Чізкейк з печива Чізкейки