Крем-чіз підходить для прошарку бісквітних коржів, для прикраси капкейків і для приготування чізкейків. Його роблять з сирного вершкового сиру. Як раз з крем-чизай і робиться класичний справжній чізкейк.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печиво пісочне – 200 гр.
  • Масло вершкове – 110 гр.
  • Вершки 33% – 150 мл
  • Сир Філадельфія – 600 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Ванілін – за смаком

Процес приготування:

Готувати чізкейк з крем-чіз просто! Печиво перетріть до крихти в блендері.

Вершкове масло розтопіть і додайте в пісочну крихту, перемішайте.

Роз’ємну форму застеліть пергаментним папером. Пластичну масу з пісочного печива розподіліть по дну форми, формуючи з неї корж-основу для чізкейку. Поставте форму в холодильник на 30 хвилин.

Сирний сир, вершки і цукрову пудру перекладіть в миску, збийте міксером на низькій швидкості.


По одному введіть яйця, добре перемішайте міксером. Додайте ванілін.

Дістаньте основу з холодильника, викладіть на неї начинку, розрівняти її лопаткою.

Загорніть форму у фольгу.

Візьміть другу більшу за розміром форму, налийте в неї воду, поставте форму з чізкейк, вода не повинна бути вище середини форми з десертом.

Помістіть цю конструкцію в духовку. Запікайте чізкейк при 160 градусах приблизно 1,5 години.

Готовий чізкейк дістаньте, залиште при кімнатній температурі на годину, потім приберіть в холодильник на 6-8 годин. Після закінчення часу, вийміть десерт з форми, прикрасити по своєму смаку.

Приємного апетиту!

Чізкейки