Всім, хто любить малину так само, як я, настійно рекомендую приготувати чізкейк з малиною. Десерт виходить з насиченим смаком і ароматом з повітряної начинкою з вершкового сиру та вершків.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Печиво пісочне – 170 гр.
- Масло вершкове – 80 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Сир вершковий – 700 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Малина – 350 гр.
- Вершки 33% – 150 мл
- Цукрова пудра – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати чізкейк з малиною? Підготуйте необхідні інгредієнти для чізкейку.
Заздалегідь дістаньте з холодильника вершкове масло. Пісочне печиво подрібніть за допомогою блендера або м’ясорубки. У невеликій мисці перемішайте подрібнене печиво з розм’якшеним маслом.
По дну форми, в якій будете збирати чізкейк, рівномірно розподіліть отриману масу. Приберіть в добре розігріту духовку на 10 хвилин і випікайте при температурі 160 градусів.
Форму вийміть з духовки і охолодіть.
Малину пробийте заглибним блендером до однорідного стану, потім протріть через дрібне сито. Повинно вийти близько 150 грамів малиновою маси. У глибокій ємності змішайте вершковий сир з кукурудзяним крохмалем і цукровим піском. Доведіть до однорідної маси за допомогою заглибного блендера або міксера.
По одному вбийте курячі яйця, ретельно перемішуючи після кожного, потім введіть малинове пюре і ретельно перемішайте.
Влийте вершки і перемішайте до однорідної консистенції.
Форму з чізкейк помістіть в розігріту духовку, на дні якої варто деко з водою. Випікайте при температурі 160 градусів близько години.
Після закінчення часу, вимкніть духовку, відкрийте дверцята і залишити чізкейк ще на 40 хвилин. Потім вийміть з духовки і дайте охолонути при кімнатній температурі. Помістіть в холодильник на 3 години. Після охолодження чізкейк акуратно вийміть з форми. Розріжте на порції і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з випічкою Чізкейк з ягодами Чізкейк класичний Чізкейки