Всім, хто любить малину так само, як я, настійно рекомендую приготувати чізкейк з малиною. Десерт виходить з насиченим смаком і ароматом з повітряної начинкою з вершкового сиру та вершків.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Печиво пісочне – 170 гр.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Сир вершковий – 700 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
  • Малина – 350 гр.
  • Вершки 33% – 150 мл
  • Цукрова пудра – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати чізкейк з малиною? Підготуйте необхідні інгредієнти для чізкейку.

Заздалегідь дістаньте з холодильника вершкове масло. Пісочне печиво подрібніть за допомогою блендера або м’ясорубки. У невеликій мисці перемішайте подрібнене печиво з розм’якшеним маслом.

По дну форми, в якій будете збирати чізкейк, рівномірно розподіліть отриману масу. Приберіть в добре розігріту духовку на 10 хвилин і випікайте при температурі 160 градусів.

Форму вийміть з духовки і охолодіть.

Малину пробийте заглибним блендером до однорідного стану, потім протріть через дрібне сито. Повинно вийти близько 150 грамів малиновою маси. У глибокій ємності змішайте вершковий сир з кукурудзяним крохмалем і цукровим піском. Доведіть до однорідної маси за допомогою заглибного блендера або міксера.

По одному вбийте курячі яйця, ретельно перемішуючи після кожного, потім введіть малинове пюре і ретельно перемішайте.

Влийте вершки і перемішайте до однорідної консистенції.

Форму з чізкейк помістіть в розігріту духовку, на дні якої варто деко з водою. Випікайте при температурі 160 градусів близько години.

Після закінчення часу, вимкніть духовку, відкрийте дверцята і залишити чізкейк ще на 40 хвилин. Потім вийміть з духовки і дайте охолонути при кімнатній температурі. Помістіть в холодильник на 3 години. Після охолодження чізкейк акуратно вийміть з форми. Розріжте на порції і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з випічкою Чізкейк з ягодами Чізкейк класичний Чізкейки