Необов’язково користуватися духовкою, щоб приготувати традиційний чізкейк з маскарпоне. Ніжне сирне суфле цілком можна отримати і в мультиварці. Крім того, мультиварка надає незаперечні переваги: простота приготування і відсутність зусиль з боку господині. Обов’язково спробуйте!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир Маскарпоне – 600 гр.
  • Печиво – 200 гр.
  • Сметана 26% – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 160 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • карамельний Соус – 5 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати чізкейк з маскарпоне в мультиварці? З допомогою качалки подрібнити печиво в крихту.

Вершкове масло розтопити, влити його до печива. Все ретельно перемішати до утворення щільної маси.

Застелити дно мультиварки двома смужками пергаменту, щоб потім просто було діставати чізкейк. На дно мультиварки укласти піщану масу, формуючи основу торта.

Маскарпоне в глибокій мисці збити з цукром.

По одному вбити в масу яйця.

Додати туди ж сметану, вимішати до утворення кремоподібної маси.

Викласти начинку на піщану основу.

Акуратно розрівняти верхівку чізкейку.

Випікати чізкейк в мультиварці на режимі «Свій вибір» 30 хвилин при температурі 160 градусів.

Після закінчення програми дістати чізкейк з мультиварки, дати йому охолонути. Верх десерту змастити карамельним соусом.

Дозволяти готовий торт на порційні шматочки і скликати домочадців до столу!

Чізкейк без вершків Чізкейк в мультиварці Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з печива Чізкейк класичний Чізкейки