З дитинства люблю згущене молоко і всілякі десерти, приготовані зі згущеним молоком. Я довго шукала ідеальний рецепт чізкейку зі згущеним молоком і нарешті знайшла. Поєднання інгредієнтів чудове і відмінний смак.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Варена згущене молоко – 300 гр.
  • Сир – 300 гр.
  • Печиво пісочне – 300 гр.
  • Масло вершкове – 130 гр.
  • Вершки – 100 мл
  • Вода – 100 мл
  • Желатин харчовий – 1.5 ст. л.

Процес приготування:

Готувати чізкейк з сиру і згущеного молока просто! Завчасно дістаньте з холодильника вершкове масло і залиште при кімнатній температурі для розм’якшення або розтопіть його на водяній бані. Пісочне печиво подрібніть за допомогою блендера або м’ясорубки. У невеликій мисці перемішайте подрібнене печиво з розм’якшеним маслом і приберіть в холодильник.

Желатин висипте в невелику піалу і залийте 100 мл питної води, залиште на 10 хвилин для набухання. Набряклий желатин розпустіть на водяній бані. Трохи остудіть.

Візьміть глибоку ємність, викладіть сир, варене згущене молоко, додайте вершки і розбещений желатин. Доведіть до однорідної консистенції з допомогою міксера або заглибного блендера.

На дно рознімної форми, в якій будете збирати чізкейк, рівномірно розподіліть отриману масу з вершкового масла і печива, зробіть бортики. Потім викладіть начинку з сиру і згущеного молока. Рівномірно розподіліть по всій поверхні. Розрівняйте силіконової лопаткою.

Оберніть харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 2-3 години. Після застигання чізкейк акуратно вийміть з форми. Подавайте порційно з улюбленими гарячими напоями.

Приємного апетиту!

Чізкейк без випічки Чізкейк без випічки з сирним сиром, печивом і желатином Чізкейк з желатином Чізкейк з желатином без випічки Чізкейк з печива Чізкейк класичний