З дитинства люблю згущене молоко і всілякі десерти, приготовані зі згущеним молоком. Я довго шукала ідеальний рецепт чізкейку зі згущеним молоком і нарешті знайшла. Поєднання інгредієнтів чудове і відмінний смак.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Варена згущене молоко – 300 гр.
- Сир – 300 гр.
- Печиво пісочне – 300 гр.
- Масло вершкове – 130 гр.
- Вершки – 100 мл
- Вода – 100 мл
- Желатин харчовий – 1.5 ст. л.
Процес приготування:
Готувати чізкейк з сиру і згущеного молока просто! Завчасно дістаньте з холодильника вершкове масло і залиште при кімнатній температурі для розм’якшення або розтопіть його на водяній бані. Пісочне печиво подрібніть за допомогою блендера або м’ясорубки. У невеликій мисці перемішайте подрібнене печиво з розм’якшеним маслом і приберіть в холодильник.
Желатин висипте в невелику піалу і залийте 100 мл питної води, залиште на 10 хвилин для набухання. Набряклий желатин розпустіть на водяній бані. Трохи остудіть.
Візьміть глибоку ємність, викладіть сир, варене згущене молоко, додайте вершки і розбещений желатин. Доведіть до однорідної консистенції з допомогою міксера або заглибного блендера.
На дно рознімної форми, в якій будете збирати чізкейк, рівномірно розподіліть отриману масу з вершкового масла і печива, зробіть бортики. Потім викладіть начинку з сиру і згущеного молока. Рівномірно розподіліть по всій поверхні. Розрівняйте силіконової лопаткою.
Оберніть харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 2-3 години. Після застигання чізкейк акуратно вийміть з форми. Подавайте порційно з улюбленими гарячими напоями.
Приємного апетиту!
Чізкейк без випічки Чізкейк без випічки з сирним сиром, печивом і желатином Чізкейк з желатином Чізкейк з желатином без випічки Чізкейк з печива Чізкейк класичний