Ягідний чізкейк без випічки з вершковим сиром і вершками виходить ніжним і смачним. Тим більше пироги без випічки значно спрощують готування. Особливо це стосується чізкейку. Опускаючи всі нюанси класичного чізкейк, приготуйте десерт із застосуванням желатину, без термічної обробки. Від цього десерт вийде не менш смачним!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Печиво – 150 гр.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Вершки 33% – 200 мл
  • Сир сирний – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Желатин харчовий – 10 гр.
  • Ванілін – 10 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Для желе: –
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Вода кип’ячена (охолоджена) – 60 мл
  • Желатин харчовий – 12 гр.
  • Ягідний сік – 150 мл
  • Ягоди – 150 гр.

Процес приготування:

Готувати ягідний чізкейк без випічки легко! Печиво відправляємо в чашу блендера і подрібнюємо в крихту. Пересипаємо в ємність.

Розтоплене вершкове масло додаємо до печива.

Все ретельно перемішуємо, щоб печиво добре просочилося олійною рідиною.

На дно рознімної форми викладаємо пісочну основу, рівномірно розподіляючи по всій площі. На час приготування сирної начинки прибираємо пісочну основу в холодильник.

замочуємо В холодній воді желатин. Залишаємо на 10-15 хвилин для набухання.

В окремій ємності з’єднуємо сирний сир, цукрову пудру і ванільний цукор. За допомогою заглибного блендера всі інгредієнти ретельно розтираємо.

Далі до отриманої сирній масі вливаємо вершки і все перемішуємо вінчиком.

Набряклий желатин необхідно розігріти на водяній бані. Не допускайте закипання желатину.

Як тільки желатин трохи охолоне, додаємо його в сирну начинку. Вливаємо тонким струмком і безперервно все перемішуємо вінчиком. Желатин повинен рівномірно розподілитися, а маса вийти однорідною і гладкою по консистенції.

Дістаємо основу з холодильника, викладаємо на неї підготовлену начинку і розрівнюємо.

Зверху начинки розподіляємо попередньо вимиті ягоди. Вибирайте ягоди на свій смак, це також може бути асорті з ягід.

Поки будемо готувати желе, помістіть чізкейк в морозильну камеру на 20 хвилин.

Підготуємо желе. Желатин замочуємо у воді на 15 хвилин.

В цей час в каструлі з’єднуємо ягідний сік і цукровий пісок, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Цукровий пісок повинен повністю розчинитися.

Трохи остудіть суміш і з’єднайте з желатином. Дайте охолонути до кімнатної температури.

Потім заливаємо чізкейк з ягодами підготовленим желе і поміщаємо в холодильник мінімум на 2 години.

Ніжний і ароматний ягідний чізкейк готовий! Розріжте ласощі на порційні шматочки і пригощайтеся.

Приємного вам чаювання!

Чізкейк без випічки з печивом Чізкейк з желатином Чізкейк з желатином без випічки Чізкейк з печива Чізкейк з ягодами Чізкейки