З додаванням ягід, як заморожених, так і свіжих, будь чізкейк виходить ще смачніше, тому що ягоди і фрукти прекрасно поєднуються з сирною прошарком чізкейку і його пісочним коржем. У даному рецепті ягоди використовуються для прикраси верху цього сирного десерту.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Сметана – 250 гр.
- Вершки – 120 мл
- Цукор-пісок – 250 гр.
- Сир – 800 гр.
- Печиво – 400 гр.
- Малина – 400 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Ванілін – 15 гр.
Процес приготування:
Приступимо до приготування чізкейку з замороженими ягодами. До дрібної крихти подрібніть печиво блендером.
На повільному вогні розтопіть масло вершкове і залийте його в крихту.
Дно рознімної форми для випічки вистелити пергаментом, викладіть на нього крихту і гарненько її ущільніть. З крихти сформуйте і боки для чізкейку.
Перебити сир блендером, додайте туди вершки, і все добре розмішайте. У масу додайте яйця, цукор і ванілін, перебити масу блендером до однорідного стану.
Сирну начинку викладіть на пісочну крихту; духовку нагрійте до 170-180 градусів; випікайте чізкейк 50 хвилин.
Сметану змішайте з ванільним цукром, вилийте цю масу на чізкейк і запечіть його ще протягом 5-10 хвилин при 200 градусах.
Готовий чізкейк трохи охолодіть, прикрасьте зверху розмороженими або свіжими ягодами і подавайте до столу остившім.
Приємного апетиту!
Чізкейк з печива Чізкейк з сиру Чізкейк з сиру в духовці Чізкейк з сиру і печива Чізкейк з ягодами Чізкейк класичний