Для приготування чізкейку в домашніх умовах вам знадобиться дуже густа сметана. Це самий простий і доступний варіант для приготування цього чудового десерту.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Розпушувач тіста – 1.5 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Для начинки: –
  • Сир 5% – 100 гр.
  • Сметана – 400 мл
  • Ванілін – 2 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Масло – 3 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати чізкейк на сметані. Заморожене вершкове масло умочіть в борошні і натріть його на крупній тертці, додайте яйце і цукор, перемішайте.

Просійте борошно, змішайте її з розпушувачем. З’єднайте борошно з маслом і яйцем, замісіть тісто руками, загорніть його в харчову плівку і покладіть в морозилку на 5 хвилин.

Для начинки змішайте яйця, сметану, сир, цукор і ванілін, збийте в блендері.

Дістаньте тісто з морозилки. Викладіть тісто у форму, розподіліть його по формі руками, зробивши високі краї. У товщину тісто повинно вийти приблизно 0,5 сантиметра.

Влийте у форму з тіста начинку.

Випікайте чізкейк в духовці при 180 градусах 40-50 хвилин. Дайте готового десерту охолонути і поставте його на ніч в холодильник, після чого він буде повністю готовий до вживання.

Приємного апетиту!

Чізкейк без вершків Чізкейк з випічкою Чізкейк з сиру в духовці Чізкейк зі сметаною Чізкейк класичний Чізкейки