Смачне, ароматне блюдо, яке можна подати як родинне, так і на святковий стіл. Смажені грузді виходять дуже м’якими і смачними. Справжній делікатес!
Інгредієнти: на 4 порції.
- чорні Грузді – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – 1 ст.
- Кріп – за бажанням
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати рецепт чорних смажених груздів просто! Грузді попередньо потрібно замочити і витримати у воді 2 дні, періодично міняючи воду.
Потім відварюємо грузді в киплячій воді протягом 10 хв. і зливаємо воду. А грузді ріжемо шматочками.
Цибулю чистимо і нарізаємо на невеликі кубики.
Розігріваємо змащену рослинним маслом сковороду, і викладаємо цибулю і грузді.
Солимо і перчимо. Обсмажуємо протягом 20 хв. на помірному вогні. В кінці посипаємо подрібненим кропом.
Приємного апетиту!
Смажені грузді Як приготувати грузді - рецепти