Смачне, ароматне блюдо, яке можна подати як родинне, так і на святковий стіл. Смажені грузді виходять дуже м’якими і смачними. Справжній делікатес!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • чорні Грузді – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 1 ст.
  • Кріп – за бажанням
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати рецепт чорних смажених груздів просто! Грузді попередньо потрібно замочити і витримати у воді 2 дні, періодично міняючи воду.

Потім відварюємо грузді в киплячій воді протягом 10 хв. і зливаємо воду. А грузді ріжемо шматочками.

Цибулю чистимо і нарізаємо на невеликі кубики.

Розігріваємо змащену рослинним маслом сковороду, і викладаємо цибулю і грузді.

Солимо і перчимо. Обсмажуємо протягом 20 хв. на помірному вогні. В кінці посипаємо подрібненим кропом.

Приємного апетиту!

Смажені грузді Як приготувати грузді - рецепти