Кабачки з індичкою – два низькокалорійних продукту, з яких можна готувати смачні дієтичні страви. Щоб урізноманітнити раціон під час зниження ваги, рекомендую приготувати такі кабачкові човники з м’ясом індички.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Філе індички – 200 гр.
- Сир Пармезан – 40 гр.
- Кріп – 30 гр.
- Вода – 2 ст. л.
- Йогурт – 150 гр.
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати човники з кабачків з індичкою легко! Філе індички промити, обсушити паперовими рушниками, нарізати невеликими шматочками.
Скласти м’ясо в блендер і змішати до однорідного стану.
Перекласти отриманий фарш з індички в миску, посолити його, покласти нашатковану дрібно кріп. Перемішати.
У сковороду налити олію, додати воду. Покласти туди ж фарш. Тушкувати, помішуючи, до готовності, поки не випарується зайва рідина.
Кабачки помити, зняти шкірку, якщо вона тверда. Порізати кабачки на 2 частини вздовж. Ножем і ложкою дістати м’якоть з насінням. Вона не потрібна.
Викласти начинку з фаршем рівномірно у всі човники, змастити зверху натуральним йогуртом без добавок. Перекласти кабачки з начинкою на деко, застелене килимком або пергаментом для випічки, або скласти в форму для запікання.
Запікати страву півгодини в розігрітій духовці при температурі 180 градусів.
Присипати кабачки натертим сиром і пекти ще 10 хв.
Дати лодочкам трохи охолонути.
Присипати кабачки з начинкою нарізаною свіжою зеленню, можна змастити сметаною. Подавати до столу теплими.
Приємного апетиту!
Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки в духовці Кабачки з сиром Кабачки з сиром у духовці Кабачки на кожен день