Кабачки з індичкою – два низькокалорійних продукту, з яких можна готувати смачні дієтичні страви. Щоб урізноманітнити раціон під час зниження ваги, рекомендую приготувати такі кабачкові човники з м’ясом індички.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Філе індички – 200 гр.
  • Сир Пармезан – 40 гр.
  • Кріп – 30 гр.
  • Вода – 2 ст. л.
  • Йогурт – 150 гр.
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати човники з кабачків з індичкою легко! Філе індички промити, обсушити паперовими рушниками, нарізати невеликими шматочками.

Скласти м’ясо в блендер і змішати до однорідного стану.

Перекласти отриманий фарш з індички в миску, посолити його, покласти нашатковану дрібно кріп. Перемішати.

У сковороду налити олію, додати воду. Покласти туди ж фарш. Тушкувати, помішуючи, до готовності, поки не випарується зайва рідина.

Кабачки помити, зняти шкірку, якщо вона тверда. Порізати кабачки на 2 частини вздовж. Ножем і ложкою дістати м’якоть з насінням. Вона не потрібна.

Викласти начинку з фаршем рівномірно у всі човники, змастити зверху натуральним йогуртом без добавок. Перекласти кабачки з начинкою на деко, застелене килимком або пергаментом для випічки, або скласти в форму для запікання.

Запікати страву півгодини в розігрітій духовці при температурі 180 градусів.

Присипати кабачки натертим сиром і пекти ще 10 хв.

Дати лодочкам трохи охолонути.

Присипати кабачки з начинкою нарізаною свіжою зеленню, можна змастити сметаною. Подавати до столу теплими.

Приємного апетиту!

Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки в духовці Кабачки з сиром Кабачки з сиром у духовці Кабачки на кожен день