Човники з куркою і грибами в шинку – прекрасне гаряче блюдо, яке, до того ж, дуже ситна. Можна подавати це блюдо навіть на свято, якщо прикрасити його. Воно добре і в холодному, і в гарячому вигляді. Поєднання ніжного кабачка і курино-грибної начинки нікого не зможе залишити байдужим!


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Гриби – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0.5 – 1 шт.
  • Сир – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт човників з кабачків з куркою і грибами гранично простий! Молоді кабачки промийте і розріжте їх навпіл.

Далі потрібно за допомогою столової ложки вийняти з кабачків середину, щоб було місце для начинки.

Куряче філе промийте, обсушіть і наріжте на невеликі шматочки.

Моркву і цибулю очистіть, промийте в проточній воді. Цибуля порубаєте ножем, а морква подрібніть на тертці.

Томати і перець промийте і наріжте невеликими кубиками.

Промиті і очищені печериці наріжте пластинками.

Розігрійте сковорідку з рослинним маслом і обсмажте філе курки до золотистого відтінку. Потім додайте гриби, цибулю, моркву і обсмажуйте кілька хвилин до м’якості овочів. Після цього доповісте в сковороду з інгредієнтами перець і томати, перемішайте і додайте сіль з перцем за смаком. Тушкуйте овочі з куркою і грибами без кришки, щоб пішла лішня рідина.

Тим часом на тертці натріть твердий сир.

Готові овочі розподіліть по лодочкам і добре утрамбуйте. Покладіть човники на деко з пекарської папером.

В останню чергу добре посипте фаршировані кабачки тертим сиром і відправте в духовку при температурі 180 градусів буквально на двадцять хвилин.

Кабачки з сиром у духовці Кабачки на кожен день Човники з кабачків Човники з кабачків з куркою