Якщо ви хочете приготувати на вечерю щось легке, то я вам настійно рекомендую скористатися моїм улюбленим рецептом. Човники з кабачків з куркою і овочами виходить досить соковитими і смачними, з чудовим смаком і ароматом. Таке блюдо припаде до смаку абсолютно всім.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Куряче філе – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Помідори черрі – 6 шт.
  • Сир Пармезан – 30 гр.
  • Сметана – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Печериці свіжі – 4 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати човники з кабачків з куркою і овочами просто! Печериці очистити від шкірки, наріжте дрібним кубиком. Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння, промийте під прохолодною водою і дрібно нарубаєте. Добре розігрійте Сковороду, налийте невелику кількість рослинного масла. Викладіть подрібнені печериці, цибулю і часник. Обсмажте кілька хвилин, періодично помішуючи.

Тим часом куряче філе ретельно промийте під проточною водою, обсушити за допомогою паперових рушників, потім куряче м’ясо наріжте середніми за розміром шматочками. Викладіть в сковороду до решти інгредієнтів і обсмажте кілька хвилин, періодично перемішуючи.

Посоліть і поперчіть, а потім додайте необхідну кількість сметани, ретельно перемішайте і зменшіть вогонь.

Обсмажте до повного випаровування утворився соку.

Кабачки ретельно промийте під холодною проточною водою і обсушити кухонним рушником. Обріжте кінчики у кабачків і розріжте вздовж на дві частини. За допомогою столової ложки вийміть м’якоть. Помідори «Черрі» ретельно вимийте, обсушіть і наріжте навпіл. Твердий сир натріть на крупній тертці.

Форму для запікання застелити папером для випічки або змастіть невеликою кількістю рослинного масла, і розмістіть на ньому кабачкові човники.

Підготовлені кабачки посоліть і поперчіть. Рівномірно розподіліть приготовану начинку.

Зверху викладіть половинки помідорів.

Після чого зверху присипте кабачкові човники натертим сиром. Форму з човниками помістіть в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте кабачки приблизно 20-25 хвилин.

Готові ароматні човники з кабачків з куркою і овочами акуратно вийміть з духовки, злегка остудіть, розкладіть по тарілках і подавайте на стіл порційно.

Приємного апетиту!

Кабачки в духовці Кабачки з помідорами, сиром і часником в духовці Кабачки з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Кабачки з часником в духовці Кабачки на вечерю Човники з кабачків