Це блюдо дуже схоже на овочеву запіканку. Кабачки з яйцем і сиром виходять дуже ситними і соковитими. Все це тому, що в рецепті використовуються два види сиру – м’який і пармезан. М’який сир надає страві особливо ніжний смак, а яйця і пармезан – апетитну скоринку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сир (м’який) – 150 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за бажанням

Процес приготування:

Готувати кабачки в духовці з сиром і яйцем легко! Кабачки нарізаємо досить великими кубиками, щоб позбавитися від зайвої вологи.

Обсмажуємо кабачок кілька хвилин на рослинній олії з подрібненим часником.

Тепер перекладаємо кабачок у форму для запікання.

Яйця злегка збиваємо, додаємо до них м’який сир і перемішуємо в однорідну суміш.

Пармезан натираємо на крупній тертці і відправляємо до соусу.

Додаємо в соус сіль і спеції, а також подрібнену зелень. Перемішуємо.

Заливаємо готовим соусом кабачки.

Духову піч попередньо нагріваємо. Ставимо в нього страву і на 180 градусах запікаємо протягом 50 хв

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки в духовці без м'яса Кабачки з сиром і часником в духовці Кабачки з часником в духовці Страви з кабачків