Хочу запропонувати смачний і корисний варіант для сімейної вечері – човники з кабачків з курячим фаршем та сиром, приготовані за цим рецептом виходять досить смачними, соковитими і низькокалорійними. Так що якщо ви турбуєтеся за свою фігуру – не варто, це блюдо вам ніяк не зашкодить, а лише принесе задоволення.


Інгредієнти: на 14 порц.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Куряче філе – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа для курки – за смаком
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Сир Пармезан – 60 гр.
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування човників з кабачків з курячим фаршем та сиром? Кабачки ретельно вимийте під прохолодною водою і обсушити чистим кухонним рушником. Розріжте вздовж на дві частини. Низ трошки зріжте, щоб кабачкові човники стійко стояли.

З допомогою столової ложки вийміть серцевину. Підготовлені кабачки посоліть і поперчіть.

М’якоть кабачків наріжте на кілька частин.

Потім викладіть в чашу блендера і трохи подрібніть.

Отриману кабачкову масу відкиньте на дрібне сито, щоб зайва волога скла.

Куряче філе ретельно промийте під холодною проточною водою, потім обсушити паперовими рушниками. Підготовлене куряче філе нарізати на середні шматочки.

Потім викладіть в чашу блендера і подрібніть до стану фаршу. У глибокій ємності з’єднайте курячий фарш, подрібнену м’якоть кабачків. Додайте чорний мелений перець, приправа до курки, сіль за власним смаковим уподобанням. Ретельно перемішайте до стану однорідної гладкої консистенції.

Кабачкові човники нафаршируйте приготовленої начинкою.

Помідори ретельно промийте під холодною проточною водою, обсушити, а потім наріжте дрібним кубиком, попередньо видаливши плодоніжку.

Подрібнені помідори рівномірно розподіліть поверх начинки.

Твердий сир натріть на крупній тертці і зверху присипте нафаршировані кабачки. Деко злегка змастіть рослинною олією і розмістіть на ньому кабачкові човники.

помістіть Деко в попередньо розігріту духовку і запікайте при температурі 180 градусів приблизно 40-45 хвилин.

Приготовані човники з кабачків з курячим фаршем та сиром акуратно вийміть з духовки, подавайте на стіл порційно, за бажанням прикрасивши свіжою зеленню і овочами

Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з сиром Кабачки з сиром і помідорами в духовці Кабачки з сиром у духовці Кабачки на кожен день Курячі грудки з кабачками ПП рецепти з кабачків Човники з кабачків