Рецепт смачних чебуреків, які можна приготувати в домашніх умовах. Щоб чебуреки вийшли з м’ясним бульйоном всередині, у фарш додайте трохи води.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Фарш м’ясний – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Вода – 300 мл
- Сіль – 2 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,3 ч. л.
- Для тіста: –
- Борошно пшеничне – 4 склянки
- Вода – 1,5 склянки
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до готування домашніх чебуреків з фаршем на воді. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
Змішайте цибулю з фаршем, додайте сіль і спеції за смаком. В начинку додайте воду і добре перемішайте.
У миску просійте борошно, додайте сіль і влийте воду. Замісіть однорідне еластичне тісто і дайте йому настоятися 20 хвилин.
Тісто поділіть на 10 рівних частин, кожну розкачати в тонкий корж.
На коржі покладіть трохи начинки, розрівняйте її тонким шаром, так чебуреки краще просмажаться. Складіть тісто навпіл і закріпіть краю.
Чебуреки обсмажте на рослинному маслі по 3-4 хвилини з кожного боку. Подавайте чебуреки на стіл відразу після приготування.
Приємного аппетита!
Чебуреки