Рецепти тесту для піци також різноманітні, як і начинка для неї. Можна приготувати тісто з різним набором інгредієнтів і підібрати варіант, який підійде саме вам.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 1,5 склянки
- Сіль – 0.33 ч. л.
- Цукор-пісок – 0.33 ч. л.
- Сухі дріжджі – 10 гр.
- Сухі дріжджі – 5 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Вода – 500 мл
- Борошно пшеничне – 3 склянки
Процес приготування:
Як почати готувати дріжджове тісто для піци без масла? Дві столові ложки борошна змішайте з дріжджами і цукром. Залийте цю суміш двома столовими ложками теплої води. Опару поставте на півгодини в тепле місце.
Решту борошно змішайте з сіллю і додайте в опру. Туди ж влийте 100 мілілітрів теплої води і замісіть тісто.
Щільне вимішуйте тісто руками 10-15 хвилин.
Вимішане тісто залиште в теплому місці на годину, потім можна готувати піцу.
Приємного апетиту!
Дріжджове тісто для піци Дріжджове тісто для піци в духовці Дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах Тісто для класичної італійської піци Тісто для піци Тонке тісто для піци на воді як у піцерії