Приготування піци не вимагає особливих кулінарних навичок. Найбільше часу йде на приготування дріжджового тіста, однак, з використанням сухих дріжджів це можна зробити трохи швидше.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Сухі дріжджі – 5 гр.
  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вода – 1 склянка
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах з яйцем. Змішайте 400 грам борошна, дріжджі, сіль і цукор.

Вершкове масло розтопіть на повільному вогні й охолодіть.

Додайте до борошна яйце і вершкове масло, перемішайте. Потім тонкою цівкою влийте воду, постійно розмішуючи тісто ложкою.

Всипте муку і продовжуйте вимішувати тісто руками. Воно повинно вийти однорідним і еластичним. Залиште тісто на 30-40 хвилин, щоб воно «відпочило», потім розкачайте основу для піци.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для піци в духовці Дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах Тісто в домашніх умовах Тісто для класичної італійської піци Тісто для піци Тісто для піци на воді Тісто для піци як у піцерії Тісто на воді для піци на сухих дріжджах