Біляші можна спекти в духовці або обсмажити на сковороді. Тісто теж може бути різним: на воді, молоці або кефірі. Ми розповімо, як замісити тісто на кефірі.

Час приготування: 50 хв.


Інгредієнти: на 20 порц.

  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 кг
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Кефір – 0,5 л.
  • Масло оливкове – 3 – 4 ст. л.
  • Сода харчова – 10 гр.

Процес приготування:

Готувати тісто на кефірі для біляшів в духовці легко! У миску налийте кефір, розбийте яйце, всипте сіль і соду, перемішайте.

Влийте оливкове масло, ретельно перемішайте віночком.

Борошно просіяти через дрібне сито. Борошно частинами всипте в миску і замісіть тісто. Вимішуйте, поки тісто не перестане липнути до рук.

прикрийте Тісто чистим рушником і залиште на 15-30 хвилин.

Потім тісто можна обробляти і ліпити біляші.

Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для біляшів Тісто для біляшів з м'ясом Тісто для біляшів на кефірі